HOOIKOORTS BEHANDELING

Warme behandeling Stopt hooikoorts

Normaal hebben mensen een lichaamstemperatuur van 37 graden celsius.Wanneer dit 1 graad minder uitvalt wordt de immuniteit 5 maal zwakker waardoor hooikoorts en allergie de kop opsteekt.

Dr. Sun maakt gebruik van een speciale behandeling waarmee hij met warme kruiden en Acupunctuur een koud lichaam verwarmd en waarmee hij de oorzaak wegneemt en de klachten wegblijven

Vrijwel alle ziektes worden veroorzaakt door een koud en zwak lichaam. Wanneer iemand een koud lichaam heeft, is het immuunsysteem laag en zijn de longen zwak. Tijdens de lente is zo’n persoon vatbaarder om een allergie op te lopen zoals hooikoorts.

Hooikoorts is een chronische verkoudheid die ontstaat door een koud lichaam in combinatie met de weersomstandigheden.

De meeste hooikoorts patienten hebben last van koude handen of voeten. Dokter Sun maakt gebruik van een speciale behandeling met warme kruiden, die het lichaam verwarmen en de oorzaak van de hooikoorts aanpakken. Het lichaam wordt zo beter in balans gebracht en de klachten komen na behandeling vrijwel nooit meer terug. Het afgelopen jaar heeft Dokter Sun ongeveer 200 patienten met hooikoorts behandeld. Bij bijna iedereen was de behandeling zeer succesvol.

Dini van Rooij (55): “ Al 30 jaar was ik hooikoorts patient en had ik last van een koud lichaam; ieder jaar in het voorjaar waren de klachten zodanig dat ik veel medicijnen moest gebruiken. Ook had ik last van vermoeidheid, pijn aan de onderrug, een hoog cholesterolgehalte en slapeloosheid. Via een vriendin kwam ik terecht bij dr Sun, Daar kreeg ik naast de acupunctuur verwarmende kruiden mee, waarvan ik een keer per week zelf thee moest maken. Ik voelde toen duidelijk dat mijn lichaam geleidelijk meer warmte en energie kreeg …….. Gedurende 2 maanden heb ik dagelijks de thee gedronken. Inmiddels zijn niet alleen de hooikoortsklachten voor altijd verdwenen, maar zijn ook de rugklachten weg, heb ik geen medicijnen in verband met de cholestorol meer nodig en voel ik mij veel energieker.

Bij een koud lichaam, kan je ook last hebben van de volgende klachten: hernia,  vermoeidheid, slaapproblemen, eczeem, allergie, astma, pijn, stress, maag/darm problemen, etc. Ook bij deze klachten boekt Dokter Sun goede resultaten.