LIESBREUK (Hernia) BEHANDELING

Nieuw: Warme Medicijnen behandeling voor Hernia!

Nieuwe en natuurlijke Warme behandeling tegen de oorzaak. Het lichaam krijgt meer balans en energie en daardoor gezondheid. Waardoor klachten verdwijnen.

Hernia komt normaal gesproken door een koud lichaam of van zwaar fysiek koud.

In koud weer of in de winter heeft men vaak meer pijn. Vaak zijn de klachten in de nek en de onderrug.

Wanneer iemand in zijn of haar onderrug hernia heeft, heeft diegene meestal eerst alleen pijn in de onderrug. Na verloop van tijd straalt de pijn uit naar de benen en voeten.

Een nek-hernia begint met nekpijn, maar mondt later ook uit in schouderpijn en/of hoofdpijn. De pijn gaat vaak gepaard met tintelingen in de vingers.

Als u een hernia heeft, kunt u beter geen operatie ondergaan. Een operatie helpt de conditie van het lichaam namelijk niet. In bijna alle gevallen komt na een operatie na een aantal maanden de pijn weer terug. Sommige mensen ondergaan wel drie, vier of vijf keer een operatie maar behouden nog steeds de pijnklachten.

Dr. Sun behandelt veel mensen met herniaklachten. Veel mensen die bij ons zijn gekomen, hebben al meerdere malen een operatie ondergaan. Na een paar weken behandeling in onze kliniek, is de pijn volledig verdwenen en komt de hernia bijna nooit meer terug.

Alle pijn komt door een koud lichaam en door het leven in een koud klimaat.

Warme medicijnen behandeling heeft voor deze klachten een heel goed resultaat!

Dokter Sun kan met de warme kruidenbehandeling en acupunctuur behandeling deze klachten verminderen, totdat ze uiteindelijk verdwijnen en ook niet meer zo snel terug zullen komen.

Door de Warme medicijnen behandeling, wordt uw lichaamstemperatuur weer normaal en gezond. Daardoor functioneert het zenuwstelsel beter, de organen functioneren beter, de bloedsomloop verbetert, afvalstoffen worden afgevoerd, en de weerstand verbetert, zoals bij een gezond lichaam moet zijn. Door een betere doorbloeding wordt het spierweefsel zachter en pijn vermindert. Klachten verminderen en de oorzaak van de klacht wordt ook behandeld.

Uiteindelijk krijgt u een warmer, gezonder en sterker lichaam. En natuurlijk geen klachten meer!

Meneer Peters, uit Oss, 63 jaar, heeft altijd al last gehad van een koud lichaam . En hij heeft al 31 jaar last van onderrug pijn en hernia. In de winter was er meer en ergere pijn. In de zomer was er minder pijn. Hij had al vijf keer een operatie ondergaan. Een half jaar na de operatie kwam de pijn weer terug en hij had nog steeds iedere dag pijn. Hij had veel medicatie gekregen van de huisarts, veel fysiotherapie en specialistische behandelingen gehad, maar het helpt allemaal niet! Later werden de klachten alleen maar erger en voordat hij bij ons kwam, heeft hij negen maanden niet kunnen werken en niet kunnen lopen. Er was zoveel lijden……

Hij moest veel medicatie innemen, maar de medicijnen zijn alleen voor de symptomen. En de pijn is nooit genezen of weg gegaan.

Op aanraden van vrienden kwam hij eindelijk naar de praktijk van Dr. Sun voor Warme kruidenbehandeling, acupunctuur en moxa. Hij kwam een keer per week. Iedere week werd het lichaam warmer en meer energie en verminderde de pijn. Na een maand ging het veel beter. Hij zei steeds: “ Ongelofelijk!” Na 2 maanden behandeling is de pijn weg en gaat hij weer werken! Hij voelt zich ook sterker en gezonder. Het is ook niet meer terug gekomen.