SLAPELOOSHEID (Insomnia)

Nieuwe en warme behandeling voor moeheid en slapeloosheid!

Zeer goed resultaat!

De oorzaak van vermoeidheid en slapeloosheid ?

Vanuit de westerse geneeskunde worden vooral: pijn, lawaai, psychologische problemen, depressie, te warme luchtvochtigheid , als oorzaken benoemd. Het drinken van koffie,thee, gesuikerde dranken zoals bijv. Cola en het gebruik van drugs hebben volgens de westerse geneeskunde hier ook invloed op.

Dit zijn voornamelijk externe oorzaken Wanneer je een reguliere behandeling volgt betekent dat vaak dat men iedere dag medicijnen moet innemen. Ze behandelen echter niet de oorzaak maar alleen de symptomen.

Waarom is de belangrijkste oorzaak van slapeloosheid en vermoeidheid volgens de visie van de Chinese geneeskunde een te koud lichaam. ?

Zonlicht is energie, de meeste patienten met slapeloosheid en vermoeidheid hebben een koud lichaam, koude handen, en/of koude voeten. Dit zijn allemaal klachten van koude die het lichaam indringt.

Wanneer het lichaam geen warmte heeft, is het dodelijk. Wanneer het lichaam minder warm is wordt het zwak en moe, daarom is iedereen moe door een koud lichaam. Als je naar de dokter gaat met klachten, worden er veel onderzoeken gedaan maar ze vinden in de meeste gevallen niets. Bij sommige mensen vinden ze alleen een lage schildklier functie. Maar een lage schildklierfunctie is ook het resultaat van een koud lichaam.

Slapeloosheid wordt in veel gevallen veroorzaakt door een lichaam die te koud is. Bijvoorbeeld: in een koude kamer is het moeilijk om goed te kunnen slapen, in een warme kamer gaat dit makkelijker. Wanneer het lichaam warm is kan het helemaal ontspannen en is de bloedcirculatie optimaal, er gaat voldoende bloed naar de hersenen en de zenuwen waardoor deze goed functioneren en er een diepe rust kan ontstaan en het slapen makkelijk zal gaan.

Vaak zoekt men de oplossing voor externe symptomen terwijl het lichaam uit balans blijft maar

Dr. Sun met de natuurlijke Warme kruiden en Acupunctuur behandeling, behandeld nou juist de oorzaak!

Binnen ongeveer twee maanden kan Dr sun met zijn verwarmende behandeling ervoor zorgen dat het lichaam warmer wordt, meer in balans komt en gezonder wordt waardoor de klachten verdwijnen. Door het drinken van de kruidenthee zal u elke dag verschil ervaren u gaat zich beter voelen en uw lichaamstemeratuur zal langzaam oplopen tot een normale temperatuur.

Om gezond te blijven is het essentieel om een normale lichaamstemperatuur te hebben dit zorgt voor energie en gezondheid. Door warmte is er in het lichaam een goede circulatie van bloed en een goede stofwisseling.

In sommige gevallen kan een slaapstoornis ook ontstaan door een hitte in het lichaam die door een disbalans ontstaan is. Dr Sun zal zijn behandeling dan zo aanpassen dat hij eerst de valse hitte verwijderd uit het lichaam waarna hij met warme kruiden de natuurlijke balans van het lichaam weer hersteld en de slaapproblemen zullen verdwijnen.

Praktijkvoorbeeld 1:

Arnold van 66 jaar oud, hij woonde vroeger in Suriname, daar had hij nooit slaapproblemen. Toen hij 31 was is hij naar Nederland gekomen en al snel kreeg hij last van slapeloosheid en asmatische klachten. Hij is daarvoor zeer geregeld naar de dokter gegaan en heeft verscheidene medicijnen geslikt die hij elke dag in moest nemen, waaronder Valium. Doordat veel medicijnen na lange tijd verslavend gaan werken heeft hij heel veel soorten geslikt met geen blijvend resultaat. Hij had het altijd koud, vanaf Augustus ging bij hem thuis de verwarming al aan. Toen hij bij Dr Sun onder behandeling kwam kreeg hij het na een week al warmer. Dr Sun maakt bij zijn behandeling gebruik van warme kruiden, moxa en acupunctuur, hij starte de behandeling in September en vrij direct kon Arnold de verwarming al uitlaten. Elke week ging het beter met hem en geleidelijk aan kon hij steeds minder van zijn medicijnen innemen en na drie maanden sliep hij weer helemaal normaal en waren ook de asmatische klachten verdwenen. Uiteindelijk is hij gestopt met alle medicijnen en is hij helemaal weer terug in balans.

Praktijkvoorbeeld 2:

Annelies 57 jaar oud, Was al 10 jaar aan de overgang en ze had het altijd warm, s’nachts had ze ook vaak zweet aanvallen. Door deze klachten kon ze s’nachts erg moeilijk slapen, verder had ze vaak een opgezette buik , last van maagzuur, slechte stoelgang en een pijnlijke onderrug door hernia. Ze had van alles al geprobeerd, zelfs een hormoonbehandeling maar het gewenste resultaat bleef uit. In Augustus begon ze haar behandeling. Na de eerste maand was er nog geen verbetering, zelfs niet na zes weken maar ze bleef doorgaan met de behandeling. Pas na de zevende week kreeg ze een omslag, ze had het niet meer te heet en haar onderrug klachten werden aanzienlijk minder in de achtste en negende week verdwenen alle klachten en werd de behandeling afgebouwd. Ze voelde zich weer helemaal rustig en in balans.

Onze behandeling is erop gericht om het lichaam weer gezond te krijgen waardoor alle afzonderlijke symptomen die u ervaart verdwijnen.