Chineese Medisch Centrum Sunshine Tang is aangesloten bij NBCG Yi en SRBAG. Bekijk HIER of uw behandeling vergoed wordt door uw Zorgverzekeraar.
Omdat een warme behandeling eenvoudiger is en natuurlijk. Het geeft een superresultaat. Deze warme behandeling wordt populair in de toekomst
WARME KRUIDENTHERAPIE
Vrijwel alle ziektes worden veroorzaakt door een koud en zwak lichaam. Hooikoorts is een chronische verkoudheid die ontstaat door een koud lichaam in combinatie met de weersomstandigheden. Wanneer iemand een koud lichaam heeft, is het immuunsysteem laag en zijn de longen zwak. Tijdens de lente is zo’n persoon vatbaarder om een allergie op te lopen zoals hooikoorts. Warme kruidentherapie is geschikt voor chronische problemen zoals:

HERNIA & HOOFDPIJN
Meneer Weijers, 63 jaar oud, kwam onlangs bij Dokter Sun met hoofdpijnklachten waar hij al mee kampt sinds zijn achttiende levensjaar. Hij heeft reeds vele behandelingen uitgeprobeerd, maar geen enkele hielp echt. Elke dag gebruikte hij zware pijnstillers. Vorig jaar in mei, kwam hij bij Dokter Sun voor behandeling. Hij onderging drie maanden behandeling en sindsdien is de pijn volledig weggebleven. De heer Weijers zei: “Deze behandeling is werkelijk geweldig. Mijn pijn is niet alleen verdwenen, maar ook voel ik mij energieker en fitter. Hartelijk dank, dokter Sun!”

Alle pijn ontstaat door een koud lichaam in combinatie met koud weer. In de winter is pijn dan meestal ook heftiger dan in de zomer. De meeste mensen hebben koude handen en koude voeten. Als er al langere tijd pijnklachten zijn, komt er veel slechte warmte naar buiten. Ook hebben sommige mensen een bovenlichaam dat warm aanvoelt, maar een onderlichaam dat koud is. Dit komt doordat slechte warmte (in de Chinese leer het ‘vuur’) naar boven gaat.

Erfelijke factoren en het koude weer zijn de oorzaak van een koud lichaam. Dokter Sun behandelt met warme kruiden en warme acupunctuur precies tegen deze oorzaak. Hij heeft al vijfentwintig jaar ervaring met Chinese Medicijnen. Eindelijk heeft hij een werkelijk goede behandeling gevonden die alle pijnklachten kan tegengaan. Dokter Sun’s behandeling is niet slechts tegen het signaal van de klacht, maar tegen de oorzaak. Hierdoor komt het lichaam op een natuurlijke wijze weer in balans. Pijnklachten kan Dr. Sun voor bijna 100% genezen.

HOOIKOORTS & ALLERGIE
Dini van Rooij (55): “ Al 30 jaar was ik hooikoortspatient en had ik last van een koud lichaam; ieder jaar in het voorjaar waren de klachten zodanig, dat ik veel medicijnen moest gebruiken. Ook had ik last van vermoeidheid, pijn aan de onderrug, een hoog cholesterolgehalte en slapeloosheid. Via een vriendin kwam ik terecht bij Sunshine Tang. Daar kreeg ik naast de acupunctuur verwarmende kruiden mee, waarvan ik zelf thee moest maken. Gedurende 2 maanden heb ik dagelijks de thee gedronken. Inmiddels zijn niet alleen de hooikoortsklachten voor atijd verdwenen, maar zijn ook de rugklachten weg, heb ik geen medicijnen in verband met de cholestorol meer nodig en voel ik mij veel energieker

De meeste hooikoorts patienten hebben last van koude handen of voeten. Dokter Sun maakt gebruik van een speciale behandeling met warme kruiden, die het lichaam verwarmen en de oorzaak van de hooikoorts aanpakken. Het lichaam wordt zo beter in balans gebracht en de klachten komen na behandeling vrijwel nooit meer terug. Het afgelopen jaar heeft Dokter Sun ongeveer 200 patienten met hooikoorts behandeld. Bij bijna iedereen was de behandeling zeer succesvol.

ASTMA
Veel mensen hebben astma, zijn moe en benauwd. De klachten worden veroorzaakt door koude longen, een koud luchtwegsysteem en een koud lichaam. Daardoor verzwakken de longen verder en heb je minder longcapaciteit. Ook koude handen, koude voeten, vaak verkouden, chronisch verstopte neus, bronchitis, slijm ophoesten, luchtweginfecties, allergieën en hooikoortsklachten hebben precies dezelfde oorzaak. Het zijn signalen van een interne kou in het lichaam.

Dr. Sun kan dit proces terugdraaien met een “Warme Kruiden Behandeling”, wat goede resultaten oplevert. Hij werkt op een natuurlijke basis met Acupunctuur en Warme Chinese Kruiden. Hij heeft zijn theorie uitgewerkt in zijn nieuwe boek: <Warm Medicine>. Het boek wordt in meerdere landen uitgegeven. De “Warme Medicijnen” zullen een grote verandering teweeg brengen en een nieuwe bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens in de toekomst.

Door deze behandelingen wordt het lichaam intern warmer gemaakt, krijg je meer energie en circulatie, een betere gezondheid en verdwijnen je klachten, die vaak ook weg blijven.

VERMOEIDHEID EN SLAPELOOSHEID
Vermoeidheid en slapeloosheid komen allemaal door een koud lichaam. Normaal gesproken hebben mensen met een koudlichaam ook koude handen en voeten. of zij hebben warme handen en koude voeten. Als je een koud lichaam hebt, wordt het lichaam zwakker. Dan kan vervolgens vermoeidheid opspelen. Slapeloosheid is slechts een signaal wanneer het brein zich koud voelt. De hersenen zijn gerelateerd aan het lichaam en kunnen niet leven zonder het lichaam. Dus wanneer we het brein bestuderen moeten we eerst de fysieke toestand bestuderen. Warme kruiden zorgen ervoor dat het lichaam en het brein opwarmen waardoor er slapeloosheid en vermoeidheid worden tegengegaan. Na een behandeling met warme kruiden komt u makkelijker in slaap en heeft u weer permanent een goede nachtrust.

Warme medicijnen behandeling is ook geschikt voor chronische problemen zoals: Hooikoorts, Stress, Allergie, Slapeloosheid (insomnia),Hoge Bloeddruk (hypertension), Duizeligheid (Meniere), Hartkwalen, Chronische ontstekingen, Tand-/Kaakproblematiek, Nek- /Onderrugpijn, Darmproblematiek, Chronische Diarree, Buikpijn, Opgezette buik, Maagzuur, Misselijkheid, Constipatie, Collitus Ulcerosa, Rheuma, Oogziektes, Menopause problemen, Pijn Raynaud (witte vingers), Eczeem, Hoofdpijn/migraine, Overgewicht (door interne kou), Dysmenorroe, Schimmelinfecties, Trage schildklier, Chronische Hepatitus B, Overmatig zweten, Astma/bronchitus etc.
Na de behandeling voelt het lichaam weer gezonder en zullen de klachten dan ook vrijwel nooit meer terugkeren.

Chat openen
Hallo,
Waarmee kan ik u van dienst zijn? Bel: 0613066722