Wij mensen staan hier niet los van. Onze gezondheid is afhankelijk van een nauwe balans die door verschillende omstandigheden kan veranderen en uit evenwicht kan raken. Wat wij proberen te doen met onze behandelingen is het herstellen van deze balans.

Acupunctuur kunnen ingezet worden bij ontzettend veel klachten. De World Health Organisation heeft een lijst samengesteld met ziekten en aandoeningen die een goede indicatie zijn voor behandeling met Acupunctuur.

Om u een indruk te geven met wat voor soort klachten mensen over het algemeen de praktijk binnenlopen, heb ik er hieronder een paar veelvoorkomende opgesomd:

Hoofdpijn, gewrichtspijn, rugpijn, schouderpijn, hoge bloeddruk, hoge cholesterol, menstruatie klachten, P.M.S., overgangsklachten, aambeien, baarmoederklachten, onvruchtbaarheid, jicht, hooikoorts, blaasontsteking, obstipatie, prikkelbare darm, opgeblazen buik, druk op de borst, hyperventilatie, stress, burn-out, benauwdheid, astma, insomnia, koude klachten, hitte klachten, overgewicht, eczeem, psoriasis, jeukklachten, allergieen. etc.

Wanneer het lichaam koud en zwak is, werkt het immuunsysteem niet goed. Als de lichaamstemperatuur 1 graad hoger wordt, werkt het immuunsysteem 5 maal zo goed. We proberen met Acupunctuur en kruiden het lichaam warmer te maken om zo het immuunsysteem een boost te geven. Hierdoor zou de natuurlijke balans en gezondheid van het lichaam weer terug kunnen keren.

Wij behandelen op een holistische manier. We gaan dus op zoek naar de oorzaak van de disbalans en werken niet enkel aan de symptomen. .

Chat openen
Hallo,
Waarmee kan ik u van dienst zijn? Bel: 0613066722