Omdat een warme behandeling eenvoudiger is en natuurlijk. Het geeft een superresultaat. Deze warme behandeling wordt populair in de toekomst.

De plant- en diersoorten in de natuur veranderen altijd.
Sterren en planeten komen en gaan.
Er treden constant veranderingen op in ons universum.
Alles vernieuwt zichzelf in constante flux.
Veel ziektes en allergien hebben een oorsprong in een koud lichaam.

Een warm lichaam is een gezond lichaam!

Westerse medicijnen die gebaseerd zijn op symptoombestrijding zijn achterhaald. De lichaamsbalans reguleren en de gezondheid verbeteren met een behandeling die de ziekte op een natuurlijke wijze wegneemt, betekent de geboorte van warme kruidentherapie.

Wij behandelen Hooikoorts, Astma, Hernia, Pijn en vermoeidheid en andere kwalen op natuurlijke wijze.
Wat zijn Warme kruiden?

Warme kruiden zijn simpel en komen uit de natuur. Ze genezen het beste van alle medicijnen. Door het gebruik van warme kruiden krijgt het lichaam warmte en energie. Ze werken direct tegen de oorzaak. De warme medicijnen brengen het lichaam in balans en maken het gezonder. Nadat het lichaam gezond geworden is, verdwijnen alle ziektes natuurlijkerwijs uit het lichaam. Vooral de chronische problemen zullen sterk afnemen. Uiteindelijk zullen chemische medicijnen met al hun bijwerkingen steeds minder gebruikt worden. Dit bespaart behoorlijk aan medicijn- en verzekeringskosten.

Vergelijking warme kruiden met andere medicijnen

Wanneer het lichaam koud en zwak is, werkt het immuunsysteem niet goed. Als de lichaamstemperatuur 1 graad hoger wordt, werkt het immuunsysteem 5 maal zo goed. Als aan het lichaam warme kruiden wordt gegeven, zal het lichaam warmer worden, het immuunsysteem omhoog gaan, het lichaam in balans komen en weer gezond worden. Na behandeling met warme kruiden zal het probleem dan ook niet meer terugkeren,

Westerse Medicijnen Theorie bekijken ziekte alleen als een allergie. Er worden slechts anti-allergie medicijnen toegediend. Patiƫnten hebben altijd medicijnen nodig, omdat de oorzaak niet behandeld wordt, enkel het symptoom.