(Long) Covid klachten

In de afgelopen jaren hebben wij veel mensen met (long) covid klachten kunnen helpen met onze kruiden behandelingen. Klachten als benauwdheid, vermoeidheid, hoesten, maar ook pijnklachten en slaapproblematiek, kunnen met kruiden worden verlicht of zelfs verdwijnen.

De behandeling is helemaal natuurlijk. Vaak zien wij dat er binnen een aantal weken al een zichtbare en voelbare verbetering optreedt. Mensen voelen zich vitaler, energieker, kunnen weer vrij ademen, slapen beter en hebben minder of geen pijn meer.

De behandeling is gericht op het herstellen van de balans in het lichaam. Want: een lichaam in balans is een lichaam vrij van klachten.

Kruiden hebben de capaciteit om toxische stoffen aan zich te binden. Door toxiciteit/afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen krijgen organen hun oorspronkelijke ruimte terug, die zij nodig hebben om goed te kunnen functioneren. Door het lichaam/ de organen vervolgens te voorzien van meer energie, kunnen zij hun functies weer optimaal uitvoeren. 

Simplistisch gezegd bestaat de kruidenbehandeling uit:

  1. 1.Detoxen en reinigen van het lichaam met koele kruiden
  2. 2.De energie en vitaliteit in het lichaam terug brengen met warme kruiden

Dit proces van detoxen en energetiseren van het lichaam verschilt van persoon tot persoon, afhankelijk van het type klacht, de intensiteit van de klacht, de duur van de klacht, de mate van disbalans, leeftijd, leefstijl. 

Dr. Sun heeft ruim 30 jaar ervaring op dit gebied en geeft kruidenbehandelingen op maat, kijkend naar al deze specifieke factoren, die een rol kunnen spelen in het ontstaan en het verloop van uw klacht.

Waarom hebben sommige mensen weinig tot geen klachten van corona en anderen juist veel?

Doorgaans zien wij dat mensen met een goede spijsvertering en stofwisseling milde of geen klachten ervaren van corona. Het lichaam is in balans. 

Daarentegen zien wij meer klachten bij mensen die al met spijsverteringsklachten en een trage stofwisseling kampten voordat zij corona kregen. Bij deze mensen zijn de maag en darmen vaak geblokkeerd en vol met afvalstoffen. Deze afvalstoffen kunnen vervolgens tot overmatige hitte en gassen – in met name het bovenlichaam – leiden. Logischerwijs neemt dan de druk op de interne organen toe. Klachten als benauwdheid, hoesten en pijnklachten zijn het gevolg. Indien iemand in deze toestand corona krijgt, wordt deze situatie (ophoping van afvalstoffen en zwakte van het lichamelijk functioneren) alleen maar verergerd: (long) covid klachten zijn het gevolg.

Voorbeeld uit de praktijk:

Vrouw, 56 jaar, kampt sinds 2020 met (long) covid klachten, waaronder benauwdheid, hoesten, hoofdpijn en moeheid. 

Zij heeft van alles geprobeerd om van haar klachten af te komen (ademhalingstherapie, fysiotherapie, medicatie). Er zijn hiermee geen veranderingen opgetreden.

Mevrouw bezocht begin 2022 onze praktijk. Na een aantal weken kruidenbehandeling voelde zij zich weer de oude. Zij kon weer vrij ademen, de hoofdpijn was verdwenen en haar energie beduidend toegenomen. Vanaf dit moment kon zij haar actieve leven weer oppakken, zoals zij dit was gewend voordat zij corona kreeg. 

Chat openen
Hallo,
Waarmee kan ik u van dienst zijn? Bel: 0613066722